THE HAIR BAR by Mar

THE HAIR BAR by Mar is een Kapper gelegen aan Zuiderzeestraatweg 538a in Wezep.

Meer informatie over THE HAIR BAR by Mar in Wezep

Bij THE HAIR BAR by Mar kun je terecht voor persoonlijk advies over haarproblemen en het krijgen van het gewenste kapsel. De salon gebruikt duurzame producten van Eleven Australia, die dierproefvrij zijn en goedgekeurd door PETA. Daarnaast zijn de producten vrij van sulfaten en parabenen en de verpakking is biologisch afbreekbaar. De missie van THE HAIR BAR is om de wensen en beleving van de klant voorop te stellen, met een positieve en relaxte sfeer waar professionaliteit en klantgerichtheid hand in hand gaan. Nieuwe klanten krijgen €5,- korting op hun eerste behandeling en 20% korting op een product van Eleven Australia. De openingstijden zijn verschillend per dag van de week en de salon is gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 538a in Wezep.

Wil je weten wat THE HAIR BAR by Mar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van THE HAIR BAR by Mar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij THE HAIR BAR by Mar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je THE HAIR BAR by Mar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar THE HAIR BAR by Mar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. THE HAIR BAR by Mar

Bezoekers bekeken ook