Mennink-vd Berg C L Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie

Mennink-vd Berg C L Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Vlasakker 24 in Wezep.

Meer informatie over Mennink-vd Berg C L Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie in Wezep

Fysiotherapie en kinderfysiotherapie Mennink in Wezep is gespecialiseerd in fysiotherapie en kinderfysiotherapie. Ze hebben contracten met alle zorgverzekeraars en zijn aangesloten bij het KNGF en NVFK. Het team bestaat uit twee gecertificeerde fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie. Ze streven ernaar dat zowel kinderen als volwassenen zich op hun gemak voelen in de praktijk en nemen ruim de tijd voor hun cliënten. Carelien Mennink-van den Berg is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie en fysiotherapie, terwijl Yvonne Brouwers-Arendsen zich richt op reguliere fysiotherapie. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals massagebehandelingen, oefentherapie en bewegingstherapie. Ze zijn aangesloten bij het centraal kwaliteitsregister van het KNGF en zijn BIG geregistreerd.

Wil je weten wat Mennink-vd Berg C L Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mennink-vd Berg C L Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mennink-vd Berg C L Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mennink-vd Berg C L Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Mennink-vd Berg C L Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mennink-vd Berg C L Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie

Bezoekers bekeken ook