Slot & Keerssemeeckers Fysiotherapie

Slot & Keerssemeeckers Fysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Wolthuisweg 1 in Wezep.

Meer informatie over Slot & Keerssemeeckers Fysiotherapie in Wezep

Slot & Keerssemeeckers is een middelgrote praktijk met meerdere locaties in Nunspeet, Wezep en Oldebroek. Ze bieden nu ook coronazorg aan en fysiotherapeuten kunnen coronapatiënten begeleiden in hun revalidatietraject, wat vergoed wordt uit de basisverzekering. Daarnaast hebben ze een gespecialiseerde handtherapeut die zich richt op de behandeling van hand, pols en arm. Voor informatie over behandelingen van peesletsels kunnen mensen terecht bij het peesspiercenter. Voor contact kunnen mensen terecht bij het secretariaat van Slot & Keerssemeeckers.

Wil je weten wat Slot & Keerssemeeckers Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slot & Keerssemeeckers Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slot & Keerssemeeckers Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slot & Keerssemeeckers Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Slot & Keerssemeeckers Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slot & Keerssemeeckers Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook