Huisartsenpraktijk Arts en Zorg Veldweg

Huisartsenpraktijk Arts en Zorg Veldweg is een Huisarts gelegen aan Verlengde Meidoornstraat 9 in Wezep.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Arts en Zorg Veldweg in Wezep

Huisartsenpraktijk Veldweg in Wezep biedt vernieuwende en toegankelijke zorg. Via de digitale patiëntenomgeving kunt u gemakkelijk online zorg regelen en snel een huisarts of andere zorgverlener spreken. In het gezondheidscentrum werken verschillende zorgverleners nauw samen, zoals huisartsen, diëtisten, psychologen en fysiotherapeuten. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor bloedprikken en andere medische onderzoeken. Spoedgevallen kunnen altijd telefonisch contact opnemen en er is een spoedlijn beschikbaar buiten kantooruren. Met HuisartsDichtbij kunt u online uw zorg regelen, zoals chatten, een e-consult, afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen, labuitslagen bekijken en uw medisch dossier raadplegen. De huisartsen helpen u met lichamelijke of psychische klachten en bieden oplossingen zoals medicatie, verwijzingen of behandelingen. Daarnaast is er ook chronische zorg, medische onderzoeken, assistentenspreekuur, psychologische zorg, fysiotherapie en diëtistenpraktijk beschikbaar. U kunt zich gemakkelijk inschrijven als patiënt en de gemiddelde beoordeling van Arts en Zorg is een 8,1.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Arts en Zorg Veldweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Arts en Zorg Veldweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Arts en Zorg Veldweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Arts en Zorg Veldweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Arts en Zorg Veldweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Arts en Zorg Veldweg

Bezoekers bekeken ook