Maatschap J.A. van der Wijk en G. Schreurs

Maatschap J.A. van der Wijk en G. Schreurs is een Huisarts gelegen aan Dahliastraat 1-A in Oldebroek.

Meer informatie over Maatschap J.A. van der Wijk en G. Schreurs in Oldebroek

Op 19 oktober zal de jaarlijkse griepprik plaatsvinden in de praktijk. Deze vaccinatie is bedoeld voor iedereen vanaf 60 jaar en voor patiënten met een kwetsbare gezondheid, zoals suikerziekte, longziekten, hart- en vaatziekten, kanker en reuma. Er is een specifiek tijdschema opgesteld voor de verschillende leeftijdsgroepen: van 13.00 tot 13.30 uur voor 80 jaar en ouder, van 13.30 tot 14.30 uur voor 73 tot 79 jaar, van 14.30 tot 15.30 uur voor 60 tot 72 jaar, en van 15.30 tot 16.00 uur voor mensen jonger dan 60 jaar met een kwetsbare gezondheid. Alleen als je ziek bent of verhinderd bent, kun je op donderdag 26 of dinsdag 31 oktober tussen 14.30 en 16.00 uur langskomen.

Wil je weten wat Maatschap J.A. van der Wijk en G. Schreurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap J.A. van der Wijk en G. Schreurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap J.A. van der Wijk en G. Schreurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap J.A. van der Wijk en G. Schreurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Maatschap J.A. van der Wijk en G. Schreurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap J.A. van der Wijk en G. Schreurs

Bezoekers bekeken ook