christelijke kinderopvang BijdeHandjes - Kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO Oldebroek

christelijke kinderopvang BijdeHandjes - Kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO Oldebroek is een Kleuterschool gelegen aan Van Asch van Wijcklaan 57 in Oldebroek.

Meer informatie over christelijke kinderopvang BijdeHandjes - Kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO Oldebroek in Oldebroek

BijdeHandjes is een kinderopvangorganisatie die zich richt op het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Ze hebben liefdevolle pedagogisch medewerkers die een vertrouwd gezicht zijn voor de kinderen en streven ernaar om een tweede thuis te creëren. BijdeHandjes gelooft dat kinderen liefde verdienen en biedt daarom een liefdevolle omgeving waarin ze kunnen spelen, groeien en beleven. De organisatie is gedreven door de liefde van God en heeft een christelijke identiteit. Ze willen een goede start bieden aan elk kind en werken samen met ouders om de ontwikkeling en opvoeding van de kinderen te bevorderen. BijdeHandjes is onderdeel van Babilou Family Nederland en biedt kinderopvang op verschillende locaties in Nederland. Ze delen nieuws en inspiratie, zoals tips voor het voorbereiden van kinderen op de wintertijd en informatie over het stimuleren van het kinderbrein. Ouders zijn positief over BijdeHandjes en waarderen de fijne sfeer, de aandacht voor elk kind en de leuke activiteiten. Als je je kind wilt aanmelden bij BijdeHandjes, kun je het inschrijfformulier invullen of een rondleiding aanvragen.

Wil je weten wat christelijke kinderopvang BijdeHandjes - Kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO Oldebroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van christelijke kinderopvang BijdeHandjes - Kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO Oldebroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij christelijke kinderopvang BijdeHandjes - Kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO Oldebroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je christelijke kinderopvang BijdeHandjes - Kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO Oldebroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar christelijke kinderopvang BijdeHandjes - Kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO Oldebroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. christelijke kinderopvang BijdeHandjes – Kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO Oldebroek

Bezoekers bekeken ook