BSO Bengels

BSO Bengels is een Kleuterschool gelegen aan Ruitersveldweg 10 in Wezep.

Meer informatie over BSO Bengels in Wezep

Stichting Kindcentrum Oldebroek (SKO) is een stichting zonder winstoogmerk die een natuurlijke, toegankelijke en veilige pedagogische omgeving biedt voor alle geloofsovertuigingen en levensstijlen. Ze zijn thuis in de regio en zorgen voor kinderen met professionaliteit, betrokkenheid, onafhankelijkheid, klantvriendelijkheid en oog voor kwaliteit en flexibiliteit. SKO is ook betrokken bij de gemeenschap en speelt een verbindende rol tussen maatschappij, ouders en kinderen. Ze zijn begonnen met de bouw van IKC Oldebroek, waar onderwijs en kinderopvang worden geïntegreerd onder één dak. Daarnaast is het Sportakkoord Oldebroek vernieuwd en heeft SKO een hoge waardering gekregen. Ze waren ook aanwezig op de Schapenmarkt in Oldebroek en vieren hun jubileum.

Wil je weten wat BSO Bengels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BSO Bengels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO Bengels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO Bengels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar BSO Bengels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BSO Bengels

Bezoekers bekeken ook