Camping de Lijsterbes

Camping de Lijsterbes is een Kampeerterrein gelegen aan Bovenstraatweg 74 in Oldebroek.

Meer informatie over Camping de Lijsterbes in Oldebroek

Gerrit en Ina Mulder nodigen u uit om kennis te maken met minicamping de Lijsterbes op de Veluwe. De camping biedt rust, ruimte en comfort, evenals een groot aantal activiteiten in de omgeving. Dankzij de ligging van de camping kunnen gasten genieten van zowel de natuur als culturele activiteiten. De camping heeft 25 verharde staanplaatsen met elektra en royale sanitaire faciliteiten. Gerrit en Ina staan altijd klaar om te helpen en advies te geven. Gasten hebben positieve ervaringen op de camping en kunnen genieten van de ongerepte natuur van de Veluwe. In de omgeving is er ook veel te beleven, zoals een bezoek aan de prachtige Hanzestad Elburg en het verkennen van Gelderland. De camping heeft een adres in Oldebroek.

Wil je weten wat Camping de Lijsterbes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Lijsterbes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Lijsterbes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Lijsterbes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Camping de Lijsterbes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Lijsterbes

Bezoekers bekeken ook