Boerderijcamping 't Heeterveen

Boerderijcamping 't Heeterveen is een Kampeerterrein gelegen aan Zuiderzeestraatweg 451 in Wezep.

Meer informatie over Boerderijcamping 't Heeterveen in Wezep

Op boerderij camping 't Heeterveen, gelegen aan de rand van de Noord-Oost Veluwe nabij Wezep, kunt u genieten van een rustig en gezellig verblijf. De camping bevindt zich op het mooie landgoed IJsselvliedt en is omgeven door de prachtige natuur van de Veluwe. Dit maakt het een perfect startpunt voor mooie fietstochten. Daarnaast zijn er in de buurt verschillende Hanzesteden die zeker een bezoek waard zijn. De camping is in november 2018 overgenomen van de familie Hertsenberg, die de camping in het voorjaar van 2001 heeft geopend. Het motto van 't Heeterveen is "Kamperen bij de boer: rustig, gezellig en betaalbaar!" De camping biedt verschillende voorzieningen en staat garant voor een warm welkom en een aangenaam verblijf.

Wil je weten wat Boerderijcamping 't Heeterveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijcamping 't Heeterveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijcamping 't Heeterveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijcamping 't Heeterveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Boerderijcamping 't Heeterveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijcamping ’t Heeterveen

Bezoekers bekeken ook