V.O.F. Autorijschool Zwijnenburg

V.O.F. Autorijschool Zwijnenburg is een Rijschool gelegen aan Cotoneasterstraat 17 in Wezep.

Meer informatie over V.O.F. Autorijschool Zwijnenburg in Wezep

Autorijschool Zwijnenburg is al meer dan 30 jaar actief in de regio Zwolle en biedt reguliere rijlessen voor auto en aanhangwagen aan. De rijschool onderscheidt zich door zich aan te passen aan de wensen en mogelijkheden van de leerlingen, zodat ook mensen met een beperking veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. De instructeurs hebben ervaring met leerlingen met AD-HD, een verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, PDD-NOS en autisme, wat de slagingskans vergroot. Daarnaast is de lesauto aan te passen voor mensen met een lichamelijke beperking en kunnen theorielessen worden gegeven in de vorm van tekeningen voor leerlingen die moeite hebben met lezen en schrijven. Ook mensen met een visuele of auditieve beperking kunnen bij deze rijschool terecht, door gebruik te maken van gebarentaal en visuele informatie. Als rijschool werken ze samen met Koninklijke Visio en het CBR. De contactgegevens zijn te vinden op hun website en social media.

Wil je weten wat V.O.F. Autorijschool Zwijnenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van V.O.F. Autorijschool Zwijnenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.O.F. Autorijschool Zwijnenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.O.F. Autorijschool Zwijnenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar V.O.F. Autorijschool Zwijnenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. V.O.F. Autorijschool Zwijnenburg

Bezoekers bekeken ook