Zwembad de Veldkamp

Zwembad de Veldkamp is een Openbaar zwembad gelegen aan Oude Keizersweg 2 in Wezep.

Meer informatie over Zwembad de Veldkamp in Wezep

Bij De Veldkamp kun je genieten van verschillende faciliteiten. Daarnaast hebben ze ook nieuwsberichten waarin ze aankondigen dat september de maand van het zwemmen is en dat er een verjaardag gevierd wordt. Bovendien is De Veldkamp al 100 jaar vitaal. Je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. De website maakt gebruik van cookies om de websitefuncties te verbeteren en om het websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren.

Wil je weten wat Zwembad de Veldkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad de Veldkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad de Veldkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad de Veldkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Zwembad de Veldkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad de Veldkamp

Bezoekers bekeken ook