WOLF Stofferingen

WOLF Stofferingen is een Meubelreparateur gelegen aan Vierschotenweg 28 a in Het Loo Oldebroek.

Meer informatie over WOLF Stofferingen in Het Loo Oldebroek

Wolf Stofferingen is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het herstofferen van meubels, caravans en boten, evenals het bekleden van auto's. Met hun expertise en drie decennia ervaring kunnen ze deskundig advies geven. Wanneer u contact met hen opneemt voor het stofferen van uw meubel, caravan of boot, komen ze vrijblijvend bij u langs voor een offerte. Ze kunnen ook al een prijsindicatie geven als u een foto van uw meubel naar hen mailt. Ze adviseren u om stalen mee naar huis te nemen, zodat u kunt kiezen welke bekleding het beste bij uw interieur past. Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u de volgende dag langskomen in hun showroom om een stof uit te zoeken. In de meeste gevallen zijn ze uw meubel slechts één week kwijt. Ze bieden ook projectstoffering, boot- en caravanstoffering, autobekleding en meubelreparaties aan.

Wil je weten wat WOLF Stofferingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WOLF Stofferingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WOLF Stofferingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WOLF Stofferingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar WOLF Stofferingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WOLF Stofferingen

Bezoekers bekeken ook