Villa ExpertCare Wezep en Medisch kinderdagverblijf (MKD)

Villa ExpertCare Wezep en Medisch kinderdagverblijf (MKD) is een Woonzorgcomplex gelegen aan Stationsweg 103-105 in Wezep.

Meer informatie over Villa ExpertCare Wezep en Medisch kinderdagverblijf (MKD) in Wezep

Kinderen die chronisch of ernstig ziek zijn, kunnen vaak niet naar een gewoon kinderdagverblijf en hebben 24 uur per dag zorg nodig. Daarom kunnen ze terecht bij Villa ExpertCare, een medisch kinderdagverblijf (MKD). Villa ExpertCare biedt flexibele verpleegkundige kinderopvang in Rijswijk, Vleuten, Waalre en Wezep, ook buiten kantoortijden. Ouders kunnen hun kind per dagdeel bij het MKD laten verblijven, zelfs ’s avonds, in het weekend of ’s nachts. Samen met de ouders worden afspraken gemaakt over brengen en ophalen. Villa ExpertCare biedt medische kinderopvang en deskundige zorg voor kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Elk kind heeft een individueel zorgplan en de pedagogische begeleiding wordt afgestemd op de behoeften van het kind. Villa ExpertCare werkt met de methode Uk en Puk, waarbij kinderen spelenderwijs en doelgericht werken aan hun ontwikkeling. Er worden activiteiten aangeboden in grote en kleine groepen, aangepast aan de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Voor het aanvragen van zorg bij Villa ExpertCare kan een aanvraagformulier worden ingevuld en er is meer informatie te vinden over de kosten op de website. Villa ExpertCare heeft locaties in Rijswijk, Vleuten, Waalre en Wezep.

Wil je weten wat Villa ExpertCare Wezep en Medisch kinderdagverblijf (MKD) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa ExpertCare Wezep en Medisch kinderdagverblijf (MKD) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa ExpertCare Wezep en Medisch kinderdagverblijf (MKD)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa ExpertCare Wezep en Medisch kinderdagverblijf (MKD) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Villa ExpertCare Wezep en Medisch kinderdagverblijf (MKD) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa ExpertCare Wezep en Medisch kinderdagverblijf (MKD)

Bezoekers bekeken ook