Veluwse Tapijthal Perfect

Veluwse Tapijthal Perfect is een Tapijtwinkel gelegen aan Engelandsweg 1 in Wezep.

Meer informatie over Veluwse Tapijthal Perfect in Wezep

Perfect Wonen is een bekende interieurspecialist in de regio. Ze bieden goed advies en vakkundige stoffering, en streven naar de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. In hun winkel hebben ze een groot aanbod aan tapijt, vinyl, laminaat en pvc, evenals gordijnen, zonwering en andere raambekleding. Ze hebben het hele jaar door aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Je kunt langskomen in de winkel voor vakkundig advies, waarbij de koffie altijd klaarstaat. De openingstijden zijn op afspraak op maandag en van 09.00u tot 17.30u op dinsdag tot en met donderdag, van 09.00u tot 20.30u op vrijdag, en van 09.30u tot 16.00u op zaterdag.

Wil je weten wat Veluwse Tapijthal Perfect verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veluwse Tapijthal Perfect of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veluwse Tapijthal Perfect? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veluwse Tapijthal Perfect het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Veluwse Tapijthal Perfect reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veluwse Tapijthal Perfect

Bezoekers bekeken ook