Veldkamp Wonen

Veldkamp Wonen is een Meubelwinkel gelegen aan Rondweg 74 in Wezep.

Meer informatie over Veldkamp Wonen in Wezep

Veldkamp is al meer dan 70 jaar een bekende woonwinkel in Wezep, bij Zwolle. In hun ruime showroom van 4000m2 kunt u inspiratie opdoen en advies krijgen voor het inrichten van uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte. Ze hebben een breed scala aan stijlen, zoals modern, klassiek, trendy en eigentijds. In de woonwinkel kunt u verschillende woonartikelen bekijken en uitproberen, terwijl deskundige medewerkers u kunnen voorzien van interieuradvies en al uw vragen kunnen beantwoorden. Ze bieden topmerken zoals Bert Plantagie, Pode, Interstar, Jess Design, Perletta, Cloak en meer. Naast een bezoek aan de showroom kunt u ook per mail of telefonisch contact opnemen. Ze bieden ook advies aan huis, waarbij het eerste uur gratis en vrijblijvend is. Maak een afspraak om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Er zijn geen parkeerkosten en altijd voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Wil je weten wat Veldkamp Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veldkamp Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veldkamp Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veldkamp Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Veldkamp Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veldkamp Wonen

Bezoekers bekeken ook