The Taste of the Wolve

The Taste of the Wolve is een Bierwinkel gelegen aan Groote Woldweg 34 in Oosterwolde.

Meer informatie over The Taste of the Wolve in Oosterwolde

Bij The Taste of the Wolve kun je kiezen uit 9 speciaalbier pakketten met in totaal 25 verschillende speciaalbieren. Deze pakketten bevatten bieren die je niet zomaar in elke winkel vindt. Het begon allemaal als een uit de hand gelopen hobby, maar nu gelooft de eigenaar in de kracht van lokaal speciaalbier. Het doel is om nieuwe speciaalbieren uit te proberen en klanten te laten genieten van de overheerlijke smaken. Het bestellen van een speciaalbier pakket is eenvoudig en er zijn verschillende categorieën beschikbaar, zoals lichte speciaalbieren en seizoensbieren. De pakketten kunnen ook als cadeau worden bezorgd. Voor zowel beginnende bierdrinkers als liefhebbers is er voor ieder wat wils. Vooral IPA liefhebbers kunnen genieten van het speciale IPA bierpakket met 6 verschillende IPA bieren. De klantenservice staat altijd klaar om te helpen en er zijn handige links beschikbaar op de website. De winkelwagen is momenteel leeg.

Wil je weten wat The Taste of the Wolve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Taste of the Wolve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Taste of the Wolve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Taste of the Wolve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar The Taste of the Wolve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Taste of the Wolve

Bezoekers bekeken ook