Tank S Wezep

Tank S Wezep is een Tankstation gelegen aan Wezep, Clematisstraat in Wezep.

Meer informatie over Tank S Wezep in Wezep

Van Staveren is een bedrijf dat zich richt op het geven van energie aan mensen, voertuigen en machines. Ze hebben 36 tankstations in het noordoosten van Nederland en bieden verschillende producten en diensten aan, zoals installaties en onderhoud. Ze hechten veel waarde aan oprechte persoonlijke aandacht en streven ernaar dat klanten, gasten en collega's zich gezien, gehoord, gewaardeerd en serieus genomen voelen. Het bedrijf bestaat al 75 jaar en heeft een team van 160 betrokken en gedreven medewerkers die elke dag mensen van energie voorzien. Ze bieden ook een tankkaart aan waarmee zakelijke klanten grip kunnen krijgen op de kosten van hun wagenpark en de administratie kunnen bijhouden. Daarnaast hebben ze regelmatig acties en aanbiedingen waar klanten van kunnen profiteren. Van Staveren is ook bezig met de energietransitie en wil schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken, zodat ze samen kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Wil je weten wat Tank S Wezep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tank S Wezep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tank S Wezep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tank S Wezep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Tank S Wezep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tank S Wezep

Bezoekers bekeken ook