SPOT Nagelbar

SPOT Nagelbar is een Nagelstudio gelegen aan Zuiderzeestraatweg 538 in Wezep.

Meer informatie over SPOT Nagelbar in Wezep

SPOT is een pand waar drie enthousiaste onderneemsters samenwerken. Ze hebben een nagelbar, schoonheidssalon en huidtherapie onder één dak. Het team van SPOT is gegroeid en er zijn nu ook stagiaires. De drie eigenaressen blijven zich bezighouden met de ontwikkeling van het concept en werken aan leuke projecten en samenwerkingen. Ze streven ernaar om een fijne en hippe plek te creëren waar mensen een moment voor zichzelf kunnen ervaren. Klanten zijn erg positief over de mooie omgeving en de gezellige meiden van SPOT. Ze combineren graag hun beauty behandelingen daar en genieten van hun tijd bij SPOT. SPOT is ook actief op Instagram en houdt klanten op de hoogte van nieuwtjes en acties.

Wil je weten wat SPOT Nagelbar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SPOT Nagelbar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SPOT Nagelbar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SPOT Nagelbar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar SPOT Nagelbar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SPOT Nagelbar

Bezoekers bekeken ook