Specialist

Specialist is een Installatiebedrijf gelegen aan Oude Kerkweg 13 in Hattemerbroek.

Meer informatie over Specialist in Hattemerbroek

Bij de Buitenkraan specialist kunt u een buitenkraan laten plaatsen voor €195 excl btw. Met een buitenkraan wordt het eenvoudiger om uw tuin te sproeien, uw zwembad te vullen of uw auto te wassen. Er is ook een actie waarbij u 2 buitenkranen op dezelfde locatie kunt laten monteren voor €320 excl. BTW. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken voor het plaatsen van een buitenkraan. Bij de installatie wordt alles voor u geregeld en zijn de benodigde materialen inbegrepen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Wil je weten wat Specialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Specialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Specialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Specialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Specialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Specialist

Bezoekers bekeken ook