Sjoerd Jongmans Consultancy

Sjoerd Jongmans Consultancy is een Marketingconsultant gelegen aan Bovenheigraaf 118A in Het Loo Oldebroek.

Meer informatie over Sjoerd Jongmans Consultancy in Het Loo Oldebroek

Sjoerd Jongmans Consultancy is een partner die gespecialiseerd is in het inrichten en optimaliseren van online marketing campagnes, met name op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce, B2B en leadgeneratie helpt Sjoerd Jongmans als freelance SEO consultant klanten om meer online zichtbaarheid te krijgen. Hij biedt SEO advies, strategie en ondersteuning en hecht veel waarde aan vakmanschap en lange termijn relaties. Sjoerd Jongmans Consultancy gelooft in samenwerking met gespecialiseerde partners om kennis en expertise te delen en streeft naar continu verbetering van de organisatie en haar doelstellingen. Sjoerd Jongmans is sinds 2006 actief als SEO specialist en heeft verschillende ervaringen opgedaan, van het ontwikkelen van zijn eigen webwinkel tot het werken als senior SEO specialist bij een bureau. Het doel van de SEO-werkzaamheden is het verbeteren van de organische positionering van websites door middel van migratie en het doorontwikkelen van het platform en de productfeed(s). De specifieke SEO-werkzaamheden worden onderverdeeld in Techniek, Outreach (linkbuilding) en Content & Social Media, met de nadruk op de techniek van de website en het vertalen van het zoekwoordenonderzoek naar een contentstrategie.

Wil je weten wat Sjoerd Jongmans Consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sjoerd Jongmans Consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sjoerd Jongmans Consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sjoerd Jongmans Consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Sjoerd Jongmans Consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sjoerd Jongmans Consultancy

Bezoekers bekeken ook