Rijschool Kluvers

Rijschool Kluvers is een Autorijschool gelegen aan Klompenmakersweg 14 in Wezep.

Meer informatie over Rijschool Kluvers in Wezep

Mijn naam is Robert Kluvers en sinds 2020 ben ik eigenaar en rijdocent van Rijschool Kluvers. Na jarenlang in de auto-industrie te hebben gewerkt, besloot ik van beroep te veranderen. Ik vind dit vak fantastisch en haal veel motivatie uit het groeiproces van mijn leerlingen. Rijschool Kluvers is een kleine rijschool, wat bewust gekozen is. Hierdoor ken ik mijn leerlingen goed en kan ik goed inspelen op hun persoonlijke situatie. Ik vraag het praktijkexamen pas aan als jij er klaar voor bent, om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken. Daarnaast biedt Rijschool Kluvers rijlessen op maat, waarbij ik inspeel op de individuele behoeften van elke leerling. Ik houd de wachtlijst zo kort mogelijk door gedegen lessen en korte reserveringstijden. We doen altijd een proefles om het startniveau in te schatten en ik overleg altijd met jou over het ophaal- en brengmoment. We kiezen samen een lespakket en als je minder lessen nodig hebt dan verwacht, krijg je het overgebleven lesgeld terug.

Wil je weten wat Rijschool Kluvers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Kluvers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Kluvers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Kluvers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Rijschool Kluvers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Kluvers

Bezoekers bekeken ook