Pizzeria Roma Wezep

Pizzeria Roma Wezep is een Afhaalpizza gelegen aan Meidoornplein 83A in Wezep.

Meer informatie over Pizzeria Roma Wezep in Wezep

Pizzeria Roma heet iedereen van harte welkom op hun website. Ze willen graag laten zien hoe fantastisch en uitgebreid de Mediterrane keuken is. Het menu bestaat niet alleen uit pizza's en pasta's, maar ook uit een grote variëteit aan schotels, vlees- en visgerechten, groenten, salades, fruit, snacks en nagerechten. Ze maken met veel liefde gerechten van topkwaliteit in de Mediterrane keuken. Daarnaast bieden ze ook catering aan, van kleine hapjes tot volledig verzorgde catering. Bij Pizzeria Roma kun je genieten van de heerlijkste mediterrane gerechten. Op dinsdag is het Pizzadag en kosten alle pizza's €8,50, op woensdag is het Schoteldag met verschillende soorten kapsalon voor €8,50 en diverse andere gerechten voor verschillende prijzen. Op donderdag is het Pastadag en kosten alle pasta's €8,50. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 15.00 uur tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Pizzeria Roma Wezep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Roma Wezep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Roma Wezep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Roma Wezep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Pizzeria Roma Wezep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Roma Wezep

Bezoekers bekeken ook