Pizzeria & Grillhouse Ciao Bella

Pizzeria & Grillhouse Ciao Bella is een Pizzeria gelegen aan Meidoornplein 79a in Wezep.

Meer informatie over Pizzeria & Grillhouse Ciao Bella in Wezep

De website van Pizzeria & Grillhouse Ciao Bella is op dit moment gesloten. Op dinsdag zijn er pizza's verkrijgbaar voor €8,00 en op woensdag zijn er acties voor spareribs. Klanten geven de pizzeria 5 sterren na 316 beoordelingen. Er is een nieuwsbrief waarvoor je je kunt aanmelden om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke bestelling spaar je 1 punt en bij 10 punten krijg je €10 korting. Er is ook een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op de website en app kun je nieuwe acties en aanbiedingen in de gaten houden. Daarnaast zijn er populaire gerechten zoals Kapsalon döner en Salame. Er zijn ook voorgerechten, broodjes, schotels, grillgerechten, spareribs, steaks, pasta's, kindermenu's en kapsalons verkrijgbaar.

Wil je weten wat Pizzeria & Grillhouse Ciao Bella verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria & Grillhouse Ciao Bella of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria & Grillhouse Ciao Bella? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria & Grillhouse Ciao Bella het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Pizzeria & Grillhouse Ciao Bella reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria & Grillhouse Ciao Bella

Bezoekers bekeken ook