Pannenkoekenhuis de Boskabouter Wezep

Pannenkoekenhuis de Boskabouter Wezep is een Crêperie gelegen aan Parc de Zwijger 1 in Wezep.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis de Boskabouter Wezep in Wezep

Nico woont in Pannenkoekenhuis De Boskabouter en bakt heerlijke zelfgebakken pannenkoeken om iedereen gelukkig te maken. Hij doet dit vooral voor kinderen en organiseert verschillende activiteiten voor hen. Daarnaast kunnen kinderen hun verjaardag vieren bij De Boskabouter en een persoonlijke felicitatie van Nico krijgen. Het pannenkoekenhuis biedt ook een menu met diverse pannenkoeken, waaronder gluten- en lactosevrije opties. Na het eten kunnen kinderen spelen en in Nico's winkel iets uitkiezen met de munten die ze ontvangen. Het pannenkoekenhuis heeft locaties in Nunspeet, Wezep en Vaassen, waar je ook pannenkoeken kunt afhalen. De openingstijden variëren per locatie. Verder zijn er nog andere informatie zoals contactgegevens en links naar de website en sociale media van De Boskabouter.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis de Boskabouter Wezep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis de Boskabouter Wezep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis de Boskabouter Wezep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis de Boskabouter Wezep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Pannenkoekenhuis de Boskabouter Wezep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis de Boskabouter Wezep

Bezoekers bekeken ook