New York Pizza

New York Pizza is een Pizza aan huis gelegen aan Meidoornplein 17 in Wezep.

Meer informatie over New York Pizza in Wezep

Er zijn verschillende pizza's beschikbaar bij deze vestiging. Er is een tijdelijke actie met de Italian Sausage & Pepperoni pizza, waarbij de pizzabodem glutenvrij is maar de pizza niet 100% glutenvrij kan worden gegarandeerd. Er zijn ook andere acties beschikbaar, zoals de Double tasty en de Four tasty, waarbij je je eigen pizza kunt samenstellen met verschillende smaken. Daarnaast kun je ook je eigen pizza samenstellen met je favoriete bodem, saus en toppings. Verder zijn er nog andere tijdelijke acties, zoals de Pesto Chicken pizza, de BBQ Hot & Spicy pizza, de Green Veggie Delight pizza, de Garlic Chicken & Spinach pizza, de Banana Pepper(oni) pizza, de Caprese pizza, de Zwarte Truffel pizza, de Margherita pizza, de Margherita di Bufala pizza, de 4 Cheese pizza en de Hete kip pizza. Alle pizza's zijn glutenvrij, maar omdat ze worden bereid in een omgeving waar ook gluten aanwezig zijn, worden ze glutenvrij genoemd.

Wil je weten wat New York Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar New York Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza

Bezoekers bekeken ook