Kwakkel's Groente en Fruithandel

Kwakkel's Groente en Fruithandel is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Groote Woldweg 25-A in Oosterwolde.

Meer informatie over Kwakkel's Groente en Fruithandel in Oosterwolde

Groenteman Wim Kwakkel is al vele jaren een bekend gezicht als het gaat om het geven van advies en het leveren van vitamines aan mensen. Ze bieden een bezorgservice voor bestellingen en hebben gezonde snacks voor op de werkvloer. Naast hun reguliere diensten zijn ze ook gespecialiseerd in het leveren van bijzondere traktaties voor vieringen en bemoedigingen. Ze hebben een breed assortiment aan fruitschalen en kerstpakketten en leveren ook regelmatig gesneden fruit, smoothies, sappen en andere gezonde traktaties. Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je contact met hen opnemen voor meer informatie. Ze zijn te bereiken via telefoon en e-mail, en hun winkel is gevestigd in Oosterwolde. Daarnaast kun je op hun website controleren of ze ook bij jou bezorgen. Ten slotte kun je je aanmelden voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat Kwakkel's Groente en Fruithandel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kwakkel's Groente en Fruithandel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kwakkel's Groente en Fruithandel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kwakkel's Groente en Fruithandel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Kwakkel's Groente en Fruithandel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kwakkel’s Groente en Fruithandel

Bezoekers bekeken ook