kvp fotografie

kvp fotografie is een Fotograaf gelegen aan Tarweakker 14 in Wezep.

Meer informatie over kvp fotografie in Wezep

Karin van Putten is een fotograaf uit Gelderland die gespecialiseerd is in zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, kinderfotografie en familiefotografie. Ze is getrouwd en heeft drie kinderen en twee kleinkinderen. In haar tienerjaren ontwikkelde ze al een liefde voor fotografie en toen ze in 2016 een cruise won, begon haar passie opnieuw te groeien. Ze volgde verschillende cursussen en workshops om zich te specialiseren in zwangerschapsfotografie, newbornfotografie en familiefotografie. Haar doel is het vastleggen van bijzondere momenten en liefdevolle herinneringen voor later. Voor meer informatie kunt u terecht op haar website of contact met haar opnemen via e-mail.

Wil je weten wat kvp fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kvp fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kvp fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kvp fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar kvp fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kvp fotografie

Bezoekers bekeken ook