Kroonluchteratelier De Rode Hoeve

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve is een Lampenwinkel gelegen aan Bovenpad 10 in Oldebroek.

Meer informatie over Kroonluchteratelier De Rode Hoeve in Oldebroek

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve heeft de grootste collectie oude en antieke kroonluchters, plafonnieres en wandlampen in Europa. Ze hebben meer dan 1000 kroonluchters, waaronder Franse, glazen, kristallen, Italiaanse en messing kroonluchters, evenals een mooie lijn nieuwe kroonluchters. Het atelier werkt alleen met hoogwaardige materialen. De collectie kroonluchters hangt verspreid in vijf verschillende locaties in een tuin van 4.000 m2. Het atelier kan worden bezocht op afspraak, waardoor je het rijk alleen hebt tijdens je bezoek. Het atelier is groots opgezet en afspraken kunnen zowel overdag als 's avonds plaatsvinden. Het bekijken van een foto van een kroonluchter geeft niet hetzelfde gevoel als het zien van de kroonluchter in het echt, dus het zoeken naar de perfecte kroonluchter kost tijd. Je kunt de ruimtes van Kroonluchteratelier De Rode Hoeve nu zelf bekijken via een 360° tour. De openingstijden van het atelier zijn vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur, maar rondom feestdagen gelden er afwijkende openingstijden. Op alle andere dagen is het atelier op afspraak te bezoeken. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat Kroonluchteratelier De Rode Hoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kroonluchteratelier De Rode Hoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kroonluchteratelier De Rode Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Kroonluchteratelier De Rode Hoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kroonluchteratelier De Rode Hoeve

Bezoekers bekeken ook