Koele's Textielhuis

Koele's Textielhuis is een Kledingwinkel gelegen aan Zwarteweg 21 in Oosterwolde.

Meer informatie over Koele's Textielhuis in Oosterwolde

U kunt artikelen retourneren door ons een e-mail te sturen en de artikelen binnen 14 dagen terug te sturen. Het bedrag wordt teruggestort op uw rekening, maar de retourkosten zijn voor uw eigen rekening en de verzendkosten worden niet terugbetaald. Daarnaast zijn wij ook een servicepunt voor de stomerij.nl, waar u uw stoomgoed kunt brengen en ophalen. U kunt bij ons ook postzegels van Gresbo post kopen en deze gebruiken op kaarten die u in onze brievenbus kunt inleveren. Dit helpt mensen met een beperking om deel te nemen aan de maatschappij. Onze winkel is al sinds 1936 een vertrouwd adres en we zijn blij dat we elke dag op u als koper kunnen rekenen. Als een artikel niet aanwezig is, kunnen we het voor u bestellen. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, e-mail, Facebook of Instagram. Onze openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 18:00 uur, op woensdag van 08:00 tot 12:30 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur. Deel onze website met anderen!

Wil je weten wat Koele's Textielhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koele's Textielhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koele's Textielhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koele's Textielhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Koele's Textielhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koele’s Textielhuis

Bezoekers bekeken ook