Kantoorboekhandel Pool K

Kantoorboekhandel Pool K is een Winkel gelegen aan Zuiderzeestraatweg 157 in Oldebroek.

Meer informatie over Kantoorboekhandel Pool K in Oldebroek

In deze tekst worden verschillende producten beschreven die te koop zijn. Zo is er een schrift verkrijgbaar met ruitjespapier in de kleuren zwart, rood en blauw. Daarnaast zijn er reservemesjes van 18mm breed verkrijgbaar in een doosje van 10 stuks. Ook is er laserpapier beschikbaar voor kleuren laserprinters, -copiers en inkjetprinters. Dit papier is van hoge kwaliteit en heeft een witheid van CIE161. Verder zijn er waterverfstiften verkrijgbaar die geschikt zijn voor verschillende ondergronden. Een kwastenset met 16 filament penselen en kwasten is ook beschikbaar, evenals een carverset met vijf hoogwaardige "kwasten" met rubber vormstuk. Tot slot is er een tafeldisplay met 18 Montana bluelightfilter leesbrillen.

Wil je weten wat Kantoorboekhandel Pool K verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kantoorboekhandel Pool K of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kantoorboekhandel Pool K? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kantoorboekhandel Pool K het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Kantoorboekhandel Pool K reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kantoorboekhandel Pool K

Bezoekers bekeken ook