Jovani Sports

Jovani Sports is een Sportclub gelegen aan De Wijhe Ruit, Stouwdamsweg 12 in Oldebroek.

Meer informatie over Jovani Sports in Oldebroek

Jovani Sports biedt een breed scala aan sporten aan, waaronder judo, karate, kickboksen, aikido en Braziliaans jiu-jitsu. Ze hebben ook een speciaal programma genaamd 'Fit 50+' waarbij mensen op hun eigen niveau worden uitgedaagd om fit en vitaal te blijven door middel van fitnessoefeningen op muziek. De lessen van Jovani Sports helpen kinderen zelfvertrouwen op te bouwen, voor zichzelf op te komen en hun energie kwijt te kunnen. Ze hebben verschillende locaties in Deventer, Elburg, Oldebroek, Olst, Diepenveen en Roelofarendsveen. Mensen met een laag inkomen kunnen een bijdrage in de contributie ontvangen. Jovani Sports is er voor iedereen, ongeacht het niveau, en kinderen kunnen zelfs al op 3-jarige leeftijd beginnen met judo.

Wil je weten wat Jovani Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jovani Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jovani Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jovani Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Jovani Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jovani Sports

Bezoekers bekeken ook