Jannetta van der Ziel Interieur en Advies

Jannetta van der Ziel Interieur en Advies is een Woonwinkel gelegen aan Zuiderzeestraatweg 82 in Oldebroek.

Meer informatie over Jannetta van der Ziel Interieur en Advies in Oldebroek

Jannetta van der Ziel Interieur & Woondecoraties is een eigentijdse woonwinkel met een exclusieve collectie meubelen en woonaccessoires. Elke week is de winkel vernieuwend en anders. Achter in de zaak bevindt zich Inspiratielab82, waar men inspiratie en ideeën kan opdoen voor de inrichting van het huis. Hier kan men aan de slag gaan met materialen en kleur, of presentaties over interieur en creatieve clinics volgen. Jannetta van der Ziel biedt ook interieuradvies aan, zowel in de zaak als bij de klant thuis of op het bedrijf. De winkel is gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 82 in Oldebroek. Eigenaar Jannetta van der Ziel heeft haar eigen zaak ontwikkeld vanuit het familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Ze combineert haar jarenlange ervaring in de interieurbranche met haar eigentijdse visie op trends. Ze koopt bijzondere spullen in op toonaangevende woonbeurzen en is altijd op zoek naar inspiratie en vernieuwing. Het doel van Jannetta is om mensen te helpen een eigenzinnig interieur te creëren dat bij hen past en waarin ze zich thuis voelen.

Wil je weten wat Jannetta van der Ziel Interieur en Advies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jannetta van der Ziel Interieur en Advies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jannetta van der Ziel Interieur en Advies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jannetta van der Ziel Interieur en Advies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Jannetta van der Ziel Interieur en Advies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jannetta van der Ziel Interieur en Advies

Bezoekers bekeken ook