Jan Bakker (Hoofdkantoor)

Jan Bakker (Hoofdkantoor) is een Transportbedrijf gelegen aan Duurzaamheidstraat 78 in Hattemerbroek.

Meer informatie over Jan Bakker (Hoofdkantoor) in Hattemerbroek

Jan Bakker is een bedrijf dat actief is in de agrarische sector en voedingsmiddelenindustrie. Ze verhandelen verschillende soorten ruwvoeders, bijproducten, vloeibare restproducten en mest. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in de in- en verkoop van aardappelen. Het bedrijf biedt ook diverse diensten aan, zoals fouragehandel, transport en infrastructuur. Ze hebben contracten met grote opdrachtgevers voor werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast bedrijven ze akkerbouw en melkveehouderij op hun eigen land. Jan Bakker staat bekend om hun kwaliteit en klantgerichtheid. Ze hebben vacatures voor een kipperchauffeur, administratief medewerker mesthandel en chauffeur voor huif- en stenentrailer. Men kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief en contact opnemen met een vertegenwoordiger in de buurt.

Wil je weten wat Jan Bakker (Hoofdkantoor) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jan Bakker (Hoofdkantoor) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jan Bakker (Hoofdkantoor)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan Bakker (Hoofdkantoor) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Jan Bakker (Hoofdkantoor) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jan Bakker (Hoofdkantoor)

Bezoekers bekeken ook