Istilah Import

Istilah Import is een Kookwinkel gelegen aan Verlengde Kerkweg 53 in Wezep.

Meer informatie over Istilah Import in Wezep

Istilah Import is een bedrijf dat sinds 1994 Indonesische artikelen importeert. Sinds 2006 verkopen ze hun producten ook via de webshop Waroeng.nl en verzenden ze wereldwijd. Klanttevredenheid en service staan hoog in het vaandel bij dit kleine bedrijf. Hun collectie is voornamelijk gericht op Indonesisch bakken en koken, maar ze hebben ook een ruime selectie Indonesische massageoliën en -balsems. De contactgegevens van Istilah Import zijn te vinden op hun website, inclusief het adres van hun magazijn in Wezep, Nederland. Telefonisch zijn ze bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Het BTW-identificatienummer en KVK-nummer van het bedrijf worden ook vermeld.

Wil je weten wat Istilah Import verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Istilah Import of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Istilah Import? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Istilah Import het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Istilah Import reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Istilah Import

Bezoekers bekeken ook