Inclusief Gresbo

Inclusief Gresbo is een Schilder gelegen aan Oude Dijk, Elzenweg 3 in Oldebroek.

Meer informatie over Inclusief Gresbo in Oldebroek

De laatste stemweek is begonnen en de Wmo-afdeling Care&Work is succesvol. Op 28 november zal er een inspirerend ontbijt plaatsvinden met als thema "Anders kijken, anders werven". Daarnaast brengt het Open Werk Café werkzoekenden en werkgevers samen. De recente digitale nieuwsbrief staat online en bevat interessante informatie. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief. Verder zijn er verhalen te lezen van mensen die bij Inclusief Groep werkzaam zijn geweest, zoals Fernando die van dagbesteding naar PostNL is gegaan, Mara die eindelijk een baan heeft en Maher die aan het werk is bij Holland Dredge Design. Inclusief Groep is een Werk- en Leerbedrijf gevestigd aan Industrieweg 478071 CS Nunspeet en maakt deel uit van het regionale samenwerkingsverband FactorWerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@inclusiefgroep.nl of 0341-274111.

Wil je weten wat Inclusief Gresbo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Inclusief Gresbo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Inclusief Gresbo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inclusief Gresbo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Inclusief Gresbo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Inclusief Gresbo

Bezoekers bekeken ook