Huisartsenpraktijk Schreurs En Van Der Wijk

Huisartsenpraktijk Schreurs En Van Der Wijk is een Arts gelegen aan Dahliastraat 1 in Oldebroek.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Schreurs En Van Der Wijk in Oldebroek

Op 19 oktober wordt de jaarlijkse griepprik gegeven in de praktijk. Deze vaccinatie is bedoeld voor mensen vanaf 60 jaar en voor patiënten met gezondheidsproblemen zoals diabetes, longziekten, hart- en vaatziekten, kanker en reuma. De tijden voor de vaccinatie zijn als volgt: van 13.00 tot 13.30 uur voor mensen van 80 jaar en ouder, van 13.30 tot 14.30 uur voor mensen tussen de 73 en 79 jaar, van 14.30 tot 15.30 uur voor mensen tussen de 60 en 72 jaar, en van 15.30 tot 16.00 uur voor mensen jonger dan 60 jaar met een kwetsbare gezondheid. Als je ziek bent of verhinderd bent, kun je op donderdag 26 of dinsdag 31 oktober tussen 14.30 en 16.00 uur komen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Schreurs En Van Der Wijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Schreurs En Van Der Wijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Schreurs En Van Der Wijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Schreurs En Van Der Wijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Schreurs En Van Der Wijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Schreurs En Van Der Wijk

Bezoekers bekeken ook