Houthandel Van Gelder - Douglas Hout Tuinhout en Bouwmaterialen

Houthandel Van Gelder - Douglas Hout Tuinhout en Bouwmaterialen is een Houthandel gelegen aan Voskuilerdijk 4 in Hattemerbroek.

Meer informatie over Houthandel Van Gelder - Douglas Hout Tuinhout en Bouwmaterialen in Hattemerbroek

Houthandel van Gelder is een online houthandel en douglas hout specialist waar je een breed assortiment tuinhout, schuttingen, bouwmaterialen en plaatmaterialen kunt kopen. Het familiebedrijf heeft een eigen winkel en werkplaats waar je producten kunt afhalen en maatwerk kunt laten verzorgen, zoals een schuur, kapschuur of overkapping op maat. Ze verkopen onder andere douglas hout, vurenhout, eikenhout en hardhout, evenals plaatmaterialen en bouwmaterialen. Je kunt je bestelling laten bezorgen of zelf afhalen en er is een telefonische helpdesk beschikbaar voor advies en vragen. Daarnaast hebben ze een winkel in Hattemerbroek en kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Houthandel Van Gelder - Douglas Hout Tuinhout en Bouwmaterialen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Houthandel Van Gelder - Douglas Hout Tuinhout en Bouwmaterialen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Houthandel Van Gelder - Douglas Hout Tuinhout en Bouwmaterialen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Houthandel Van Gelder - Douglas Hout Tuinhout en Bouwmaterialen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Houthandel Van Gelder - Douglas Hout Tuinhout en Bouwmaterialen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Houthandel Van Gelder – Douglas Hout Tuinhout en Bouwmaterialen

Bezoekers bekeken ook