Highlights Beauty & More

Highlights Beauty & More is een Trainingscentrum gelegen aan Meidoornpassage 14d in Wezep.

Meer informatie over Highlights Beauty & More in Wezep

Bespaar tijd en behaal buitengewone resultaten met EMS Training. Met EMS worden alle belangrijke spiergroepen tegelijkertijd geactiveerd, wat resulteert in het verbranden van 515 calorieën na een full body workout van slechts 20 minuten. Ons bewezen programma is geschikt voor iedereen die wil afvallen en sterker wil worden. EMS is een wetenschappelijk onderbouwde methode die mannen en vrouwen in Gelderland en Overijssel helpt om buitengewone resultaten te behalen voor hun kwaliteit van leven. Highlights heeft al 7 jaar ervaring en meer dan 550 tevreden klanten, met meer dan 70.000 trainingen gegeven. Klanten prijzen ons omdat ze geen rugklachten meer hebben, slanker en fitter zijn en geen cellulitis meer hebben. We werken met een beperkt aantal klanten en hanteren tarieven die passen bij onze kwaliteit. Voor meer informatie en om ons te volgen op social media, kunt u terecht op onze website.

Wil je weten wat Highlights Beauty & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Highlights Beauty & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Highlights Beauty & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Highlights Beauty & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Highlights Beauty & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Highlights Beauty & More

Bezoekers bekeken ook