HEMA Wezep

HEMA Wezep is een Warenhuis gelegen aan Meidoornplein 7 in Wezep.

Meer informatie over HEMA Wezep in Wezep

HEMA Wezep is een winkel met een breed assortiment, waaronder kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Bij thuisbezorging wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd, terwijl je bij het ophalen in de winkel de bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt ophalen. Het is mogelijk om artikelen binnen 30 dagen te retourneren, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en voorverpakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. In de HEMA winkel in Wezep kun je ook oude apparaten inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA winkels in de buurt van Wezep, zoals HEMA Kampen-Zuid, HEMA Zwolle AA-landen, HEMA Elburg, HEMA Kampen, HEMA Wijhe, HEMA Hattem, HEMA Zwolle-zuid, HEMA Zwolle, HEMA Heerde en HEMA Zwolle-Stadshagen.

Wil je weten wat HEMA Wezep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Wezep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Wezep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Wezep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar HEMA Wezep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Wezep

Bezoekers bekeken ook