Verlenging beslistermijn voor het aanleggen van een kabel in het grondgebied van gemeente Hattem en gemeente Oldebroek ten behoeven van Zonnepark het Knooppunt nabij Middeldijk/A28/N50 te Hattem

DeOldebroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlenging beslistermijn voor het aanleggen van een kabel in het grondgebied van gemeente Hattem en gemeente Oldebroek ten behoeven van Zonnepark het Knooppunt nabij Middeldijk/A28/N50 te Hattem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verlengen beslistermijn•Nabij Middeldijk/A28/N50, het college heeft de beslistermijn met 6 weken verlengd voor de aanvraag omgevingsvergunning met de activiteit werk of werkzaamheden uitvoeren voor het aanleggen van een kabel in het grondgebied van gemeente Hattem en gemeente Oldebroek ten behoeven van Zonnepark het Knooppunt, verzonden 13 februari 2024 Tegen het verlengen van de beslistermijn kunt u geen bezwaarschrift indienen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deOldebroekgids.nl op 22-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oldebroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deOldebroekgids.nl
Redactie deOldebroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Oldebroek
  2. gmb-2024-78537

Gerelateerde berichten