Verleende ontheffing tijdelijk schenken alcohol (art. 35 Alcoholwet), Dutch master of motorcross op het circuit De Bargen aan de Vreeweg 67A in ’t Loo Oldebroek

DeOldebroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende ontheffing tijdelijk schenken alcohol (art. 35 Alcoholwet), Dutch master of motorcross op het circuit De Bargen aan de Vreeweg 67A in ’t Loo Oldebroek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester van Oldebroek maakt bekend dat zij ontheffing heeft verleend voor het verstrekken van zwak-alcoholhoudende dranken ter gelegenheid van de Dutch master of motorcross op circuit De Bargen aan de Vreeweg 67A in ’t Loo Oldebroek (zaaknummer 57924, verzenddatum 15 februari 2024)Heeft u vragen over deze vergunning of wilt u de betreffende stukken inzien neemt u dan contact op met team Ruimte cluster Vergunningen via telefoonnummer 0525-638200.Als u of een andere belanghebbende het niet eens is met dit besluit kan een bezwaarschrift worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 1 in Oldebroek. Dit moet binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit.Het bezwaarschrift moet schriftelijk worden ingediend en ten minste te bevatten:- naam en adres;- datum;- een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht;- de gronden van het bezwaar (motivering);- handtekening.Indien gewenst kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deOldebroekgids.nl op 21-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oldebroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOldebroekgids.nl
Redactie deOldebroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Oldebroek
  2. gmb-2024-76299

Gerelateerde berichten