Aanvraag vergunning voor het aanleggen van een kabel in het grondgebied van gemeente Hattem en gemeente Oldebroek ten behoeven van Zonnepark het Knooppunt aan ADRES te Hattem

DeOldebroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het aanleggen van een kabel in het grondgebied van gemeente Hattem en gemeente Oldebroek ten behoeven van Zonnepark het Knooppunt aan ADRES te Hattem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aangevraagde vergunning•Nabij Middeldijk/A28/N50, activiteit werk of werkzaamheden uitvoeren voor het aanleggen van een kabel in het grondgebied van gemeente Hattem en gemeente Oldebroek ten behoeven van Zonnepark het Knooppunt, ingekomen 22 december 2023 Tegen een aangevraagde vergunning kunt u geen bezwaarschrift indienen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deOldebroekgids.nl op 04-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oldebroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deOldebroekgids.nl
Redactie deOldebroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Oldebroek
  2. gmb-2024-6813

Gerelateerde berichten