Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Zuiderzeestraatweg te Oldebroek en Wezep, Stationsweg te Wezep, Keizersweg te Hattemerbroek en Kamperstraatweg te Wezep

DeOldebroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Zuiderzeestraatweg te Oldebroek en Wezep, Stationsweg te Wezep, Keizersweg te Hattemerbroek en Kamperstraatweg te Wezep.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunningen- Zuiderzeestraatweg in Oldebroek en Wezep, Stationsweg in Wezep, Keizersweg in Hattemerbroek en Kamperstraatweg in Wezep, voor het plaatsen / vervangen van welkomstborden op 5 locaties, verzonden op 20 oktober 2023 (zaaknummer R2023-00833).Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken tegen een verleende vergunning. Zorg dat uw bezwaar binnen 6 weken na verzenddatum bij ons binnen is. In uw bezwaar staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: https://www.oldebroek.nl/Bestuur_en_organisatie/Bezwaar_beroep_en_klachten/Bezwaar_indienen. Als u bezwaar maakt, kunt u ook bij de rechtbank Gelderland om een voorlopige voorziening vragen. Meer informatie daarover vindt u op www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deOldebroekgids.nl op 01-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Oldebroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deOldebroekgids.nl
Redactie deOldebroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Oldebroek
  2. gmb-2023-452930

Gerelateerde berichten