Fruittuin Verbeek

Fruittuin Verbeek is een Boomgaard gelegen aan Vierhuizenweg 5 in Oldebroek.

Meer informatie over Fruittuin Verbeek in Oldebroek

Fruittuin Verbeek is een boerderijwinkel waar je verse producten uit de eigen boomgaard en de regio kunt vinden. Daarnaast bieden ze ook andere heerlijkheden en delicatessen aan. De boomgaard is een leuke plek om te bezoeken, waar je kunt leren over het telen van fruit. De Fruittuin is ook een populaire locatie voor trouwerijen, zakelijke activiteiten en heeft een groot terras en speeltuin. In het seizoen is het mogelijk om zelf fruit te plukken. Het zelf pluk seizoen van 2023 is voorbij, maar tot 30 september kun je nog zelf fruit plukken tijdens de openingstijden van de boerderijwinkel. Op het terras en in de Tuinkamer is lunch niet meer mogelijk, maar je kunt nog wel pruimen en appels uit eigen boomgaard kopen. Fruittuin Verbeek is gelegen op de noord Veluwe en is een familiebedrijf dat zich bezighoudt met duurzaam telen van fruit. Je kunt er wandelen tussen de boomgaarden en meer leren over fruitteelt. Ook is het mogelijk om je bruiloft te vieren of andere feesten en zakelijke bijeenkomsten te organiseren. De Fruittuin is centraal gelegen tussen Zwolle, Harderwijk en Apeldoorn.

Wil je weten wat Fruittuin Verbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fruittuin Verbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fruittuin Verbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fruittuin Verbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Fruittuin Verbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fruittuin Verbeek

Bezoekers bekeken ook