Flinker B.V.

Flinker B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Rendementstraat 7 in Hattemerbroek.

Meer informatie over Flinker B.V. in Hattemerbroek

Wij zijn Flinker, een snelgroeiend bedrijf met ambitie om de beste AFAS-partner te zijn. Wij bieden gestandaardiseerde en maatwerkoplossingen om jouw werk makkelijker en impactvoller te maken. We helpen bij inrichting, optimalisatie en beheer van AFAS-systemen, datavisualisatie, softwareontwikkeling en procesoptimalisatie. Daarnaast bieden we diensten zoals advies, implementatie van systemen, functioneel beheer, business intelligence, softwareontwikkeling, oplossingen, recruitment en vormgeving. Onze werkwijze is gericht op het bieden van de beste oplossing voor elke klant, en we staan voor kwaliteit volgens de ISO 27001 norm. We werken in verschillende branches en passen de inzichten en oplossingen die we in de ene branche opdoen, toe in andere branches.

Wil je weten wat Flinker B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flinker B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flinker B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flinker B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Flinker B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flinker B.V.

Bezoekers bekeken ook