Verleende ontheffing tijdelijk schenken alcohol (art. 35 Alcoholwet), beachvolleybalweek op het beachvolleybalterrein van volleybalvereniging Blauw Wit aan de Stouwdamsweg in Oldebroek

DeOldebroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende ontheffing tijdelijk schenken alcohol (art. 35 Alcoholwet), beachvolleybalweek op het beachvolleybalterrein van volleybalvereniging Blauw Wit aan de Stouwdamsweg in Oldebroek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester van Oldebroek maakt bekend dat zij ontheffing heeft verleend voor het verstrekken van zwak-alcoholhoudende dranken ter gelegenheid van de beachvolleybalweek op het beachvolleybalterrein van volleybalvereniging Blauw Wit aan de Stouwdamsweg in Oldebroek in de periode van 9 tot en met 13 juli 2024 (zaaknummer 77756, verzenddatum 28 februari 2024).   Heeft u vragen over deze vergunning of wilt u de betreffende stukken inzien neemt u dan contact op met team Ruimte cluster Vergunningen via telefoonnummer 0525-638200.   Als u of een andere belanghebbende het niet eens is met dit besluit kan een bezwaarschrift worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 1 in Oldebroek. Dit moet binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit. Het bezwaarschrift moet schriftelijk worden ingediend en ten minste te bevatten: - naam en adres; - datum; - een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht; - de gronden van het bezwaar (motivering); - handtekening.   Indien gewenst kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deOldebroekgids.nl op 06-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oldebroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deOldebroekgids.nl
Redactie deOldebroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Oldebroek
  2. fc8d2f105b37f16b184263e01b8bdfe5

Gerelateerde berichten