De Orchidee Wezep

De Orchidee Wezep is een Bloemist gelegen aan Meidoornplein 21 in Wezep.

Meer informatie over De Orchidee Wezep in Wezep

Bij deze bloemenwinkel kun je terecht voor een breed assortiment aan boeketten, planten, accessoires en droogbloemen. Ze hebben al boeketten vanaf €17,50 en selecteren dagelijks de beste bloemen voor hun klanten. Daarnaast hebben ze ook een maandboeket voor oktober en een dagtopper. Voor planten hebben ze een ruime keuze aan kamerplanten, zoals zuurstofplanten, bloeiende planten, groene planten, vetplanten en cactussen. Ze hebben ook bijpassende bloempotten om het helemaal af te maken. Voor rouwarrangementen bieden ze persoonlijke afscheidsmogelijkheden, zoals rouwstukken en rouwboeketten. Als je liever persoonlijk contact hebt of bijzondere wensen hebt, kun je contact met hen opnemen via het telefoonnummer 038-3763312. Ze bezorgen in de gemeenten Oldebroek en Hattem, maar bezorgingen vinden plaats na 12.00 uur.

Wil je weten wat De Orchidee Wezep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Orchidee Wezep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Orchidee Wezep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Orchidee Wezep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar De Orchidee Wezep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Orchidee Wezep

Bezoekers bekeken ook