Comfetti Communicatie

Comfetti Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Patrijzenlaan 2 in Wezep.

Meer informatie over Comfetti Communicatie in Wezep

Comfetti biedt content creatie en content marketing diensten aan ondernemers, met als doel het vergroten van bereik, groei en zichtbaarheid voor hun merk. Ze streven naar het opbouwen van een band met de klant door relevante en waardevolle inhoud te delen via verschillende kanalen, met een focus op social media beheer. Daarnaast bieden ze een gratis online masterclass aan over snelle content creatie voor bedrijven en een cursus over het gebruik van Canva Pro. De schrijver deelt zijn ervaring in content creatie en biedt handige hacks aan. Naast online content creatie heeft de schrijver ook passie voor creatie in andere aspecten zoals interieur, kleding en eten. Er wordt een toegankelijke cursus aangeboden waarin je leert om alles uit Canva Pro te halen en tijd te besparen in het content creatie proces. Contactgegevens van Comfetti zijn via Whatsapp en e-mail te verkrijgen.

Wil je weten wat Comfetti Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Comfetti Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Comfetti Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Comfetti Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Comfetti Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Comfetti Communicatie

Bezoekers bekeken ook