Chin.Ind.Rest. Golden Garden

Chin.Ind.Rest. Golden Garden is een Chinees restaurant gelegen aan Zuiderzeestraatweg 100 in Oldebroek.

Meer informatie over Chin.Ind.Rest. Golden Garden in Oldebroek

Welkom op de website van uw lokale oosterse specialist uit Oldebroek. Of u nu een speciale gelegenheid heeft of gewoon gezellig met z'n allen wilt eten, wij verzorgen een compleet buffet voor een vast bedrag per persoon. U kunt bij ons terecht voor een speciaal menu en wij bieden ook catering aan bij u thuis of op uw gelegenheid. Op de website vindt u onze openingstijden en kunt u direct reserveren. Daarnaast kunt u ook informatie vinden over onze locatie en bekijken welke aanbiedingen en berichten wij hebben.

Wil je weten wat Chin.Ind.Rest. Golden Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chin.Ind.Rest. Golden Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chin.Ind.Rest. Golden Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chin.Ind.Rest. Golden Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Chin.Ind.Rest. Golden Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chin.Ind.Rest. Golden Garden

Bezoekers bekeken ook