Kennisgeving verleende omgevingsvergunning agrarisch perceel hoek Veenweg/Bovenmolenweg in Oldebroek, ODB01 AK 416

DeOldebroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving verleende omgevingsvergunning agrarisch perceel hoek Veenweg/Bovenmolenweg in Oldebroek, ODB01 AK 416.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunningen - agrarisch perceel hoek Veenweg/Bovenmolenweg in Oldebroek ODB01 AK 416, voor het kappen van 8 populieren, verzonden op 12 februari 2024 (zaaknummer R2023-01222). Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken tegen een verleende vergunning. Zorg dat uw bezwaar binnen 6 weken na verzenddatum bij ons binnen is. In uw bezwaar staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: https://www.oldebroek.nl/Bestuur_en_organisatie/Bezwaar_beroep_en_klachten/Bezwaar_indienen. Als u bezwaar maakt, kunt u ook bij de rechtbank Gelderland om een voorlopige voorziening vragen. Meer informatie daarover vindt u op www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: bouwvergunningkapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deOldebroekgids.nl op 21-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oldebroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOldebroekgids.nl
Redactie deOldebroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Oldebroek
  2. ccb89eafcd63ae7427dc2e9bcc667b1e

Gerelateerde berichten